Profi színtanácsadás

Úgy tartják, a megjelenés annál nagyszerűbb, minél egyszerűbb. Amennyiben a viselt ruhák úgy vannak összeválogatva, hogy a színek remekül passzoljanak vagy kontrasztban legyenek egymással, az eredmény kifogástalan. Mivel nem mindenki tudja, hogy melyek azok a színek, amelyek jól állnak neki, a színtanácsadás kifejezetten hasznos szolgáltatás.

A K&S Stúdió szakemberét megismerheti a kommunikacio-stilus.hu weboldalon, felveheti vele a kapcsolatot és megrendelheti a szolgáltatást. A színtanácsadás menetéről is tájékozódhat, aminek első lépése a megbeszélés, ahol a tanácsadó minden kérdésére válaszol.

Ezután a gyakorlati teendők következnek, amikor is a színkendők segítségével megkeresik azt a csoportot, alaptípust, ezen belül is az Önre leginkább jellemző altípust, aminek az alkalmazásával tökéletes lesz a kinézte. A színtanácsadás következő lépése, hogy a szakember elmondja, melyek a színtípusához legelőnyösebb sminkszínek, hajszínek és kiegészítők. Végül színtablókkal és kártyákkal teszi szemléletessé az elmondottakat.