Pilkington üveg
Pilkington üveg

A szélvédő számos módon sérülést szenvedhet. Veszélynek van kitéve szélvihar és jégeső alkalmával. egy ütközéses balesetben szinte biztosan keletkezik üvegkár, vagy elég neki csak egyetlen kavics felverődése is az úttestről. A Pilkington üveg mindenképp kitűnő megoldást jelenthet, amennyiben a szélvédő repedéséről vagy töréséről van szó. Az autouvegek.hu weboldalon online módon, illetve az ott megadott telefonos elérhetőségeken is be lehet jelentkezni egy autóüveg cserére vagy javításra.

A Pilkington üveg egy- és többrétegű változatban is kapható, az utóbbi értelemszerűen strapabíróbb és jobb a hőszigetelése, ezért költségesebb is. Az Autóüveg ABC mindig arra törekszik, hogy ügyfeleit maximálisan kielégítse, ezért természetesen nemcsak Pilkington üveg érhető el náluk, hanem akármilyen eredeti gyári szélvédő is kedvezményes áron rendelhető rajtuk keresztül. Egyébként a Pilkington üveg bármilyen autótípusra kapható és minőségben sem marad el sokkal a gyári üvegektől.

A cég az általa elvégzett akármilyen munkálatra 15 év jótállást szavatol, ami elegendő garancia lehet egy újdonsült ügyfélnek is arra, hogy a munkavégzés lelkiismeretesen lesz elvégezve. A Pilkington üveg árairól bővebben a honlapon vagy telefonon lehet érdeklődni. A kavicsfelverődés és a kisebb karcolások többnyire javíthatóak. Amíg van esély a tökéletes helyrehozásra, addig nem is szokták javasolni a cserét, viszont ha repedés vagy törés keletkezik a szélvédőn, akkor kötelezővé teszik és ilyenkor kitűnő döntés lehet a Pilkington üveg.

Ennek a szélvédőnek az ára attól is függ, hogy melyik autótípusra kerül felszerelésre. Sokan választják ezt az univerzális autóablak üveget, hiszen egy gyári alkatrész jóval költségesebb. Az Autóüveg ABC ne csak szélvédőként használható Pilkington üveget forgalmaznak és szerelnek, hanem oldalüveget és hátsó ablakot is. Amennyiben egy kliens autója teljes körű casco gépjármű biztosítással rendelkezik, abban az esetben a vállalat a Pilkington üveg szélvédő cserét térítésmentesen, a biztosító számlájára végzi el.