pigmentfoltok kezelése

A napfény károsító sugarai és a túlzott szolárium használata a bőrünk foltosodását eredményezheti. A pigmentfoltok kezelése komplex és célzott odafigyelést kívánó feladat, rá kell szánnunk a megfelelő időt. Az AHAVA termékcsalád készítményei első osztályú komponensekkel segítenek abban, hogy a megjelenésünk egyenletes és ragyogó lehessen.

Ajánlott hetente egyszer alaposan átradírozni a bőrünket, az AOS enzimes arcradír a természet erejével halványítja a zavaró bőrhibákat. A Time to Smooth arcápolók közreműködnek az arcbőr színének homogenitásában és lassítják az öregedési folyamatokat. Az erőteljesebb pigmentfoltok kezelése a színkiegyenlítő és ránctalanító szérum segítségével valósulhat meg.

Ez a különleges készítmény éjszaka, pihenés közben fokozza a sejtképződést, emellett gátat szab a sötét pigmentek termelődésének és felszínre jutásának. Holt-tengeri kivonatok erősítik az érzékeny kültakaró védekezőrendszerét, így a pigmentfoltok kezelése a mélyebb rétegekben tud megvalósulni. Minden termék vegán és parabént sem tartalmaz.