Peonza játékok

A pörgettyű már a megjelenése óta a gyerekek nagy kedvence és az első modellek óta, már számtalan változatát készítették el a játékgyárak. Jelenleg a Peonza játékok a legnépszerűbb csapágyas pörgettyűk, amelyeket egy-egy zsinór rátekerésével lehet megpörgetni és különböző trükkök is végrehajthatóak ezekkel.

A Peonza játékok olyannyira elterjedtek, hogy már versenyeket is szerveznek, hogy ki tud ötletesebb és látványosabb bemutatókat prezentálni. Ezekhez különféle példányokat használnak, amelyek a Játéksziget webáruházban is beszerezhetőek.

Ha szeretné Ön is kipróbálni, hogy miért szeretik annyian ezeket vagy a gyerkőcét lepné meg egy szép, színes darabbal, aki már régóta álmodozik egy ilyen szórakoztató eszközről, akkor itt Turbo Cobra X2, King Turbo, Neptuno Roller, Saturno Extrem Roller, Orion, Diamante és még megannyi változatból válogathat. Keresse az akciókat és akkor a Peonza játékok még néhány ezrest is megspórolhatnak Önnek, amit ráfordíthat majd egy újabb darabra vagy a webshop egy teljesen másfajta termékére is!