páros bögre

A termék a reggeli kávézást és teázást élvezetesebbé teheti. A páros bögre az összetartozást jelképezi. A szett 2 darab, azonos színű és méretű kelléket tartalmaz. Rendelés esetén igényelheti azt, hogy a színek különbözőek legyenek. Alkalmazható mikrohullámú sütőben és mosogatógépben mosható. A vásárlása ajánlott pároknak és barátoknak.

Ideális ajándék születésnapra, évfordulóra, bármilyen más alkalomra. Sokféle grafika és fénykép kerülhet az oldalára. A minták szublimációs technológiával kerülnek a termékre, ennek köszönhetően a páros bögre motívumai fantasztikus felbontásban és élethű színekben fognak pompázni. Ez a tárgy ajándékként rendkívül népszerű, hiszen szeretet kifejező, hasznos és szép.

Általában mindennapos használatban van, így amikor a megajándékozott személy a kezébe veszi, mindig arra fog gondolni, akitől ezt a gyönyörű kelléket kapta. Beszerezhető bármilyen vicces felirattal, de komoly szöveggel egyaránt. A páros bögre lehet névre szóló is. A mintázatnak csak a képzelet szabhat határt.