Pálinkás pohár

Kevés olyan magyar ember létezik, aki egyáltalán nem szereti a pálinkát. A gyümölcsből készített finom ital gyorsan fogy az ünnepi alkalmakkor, ezért jó, ha van otthon elegendő pálinkás pohár.

Így nem kell kellemetlen meglepetésekre számítani és a ház asszonyának mindig lesz mivel szervíroznia az italt. A whitecrystal.hu weboldal tökéletes kiindulópontot jelent azoknak, akik egy egész készletet szeretnének rendelni. Általában 6 darabból áll egy szett.

A művészien kidolgozott pálinkás pohár mindenki tetszését elnyeri majd, a szépségének és a minőségének köszönhetően. Akár csavart formában is meg lehet vásárolni, ami igazán különlegesen mutat. Az ergonomikus kialakításának hála, kényelmesen megül a kézben. Meg lehet vásárolni vastag talpas, illetve lekerekített formában egyaránt.

A karcsú vonalai kifejezetten szépek. A pálinkás pohár 50 és 55 milliliteres formában rendelhető meg az internetről. Korrekt áron áll a vevők rendelkezésére, akik szívesen vesznek innen lakberendezési tárgyakat, például gyertyatartókat és vázákat is.