Palánklabda felszerelés

A palánklabda a hokinak egy teremben játszott változata, ahol nincs jég, korcsolya és védőruházat, így ennek megfelelően a fizikai kontaktus sem megengedett. A palánklabda felszerelés, a hokiban használatos változathoz hasonló, műanyag ütőt, néhány speciális, lyukas labdát és egy kaput tartalmaz.

Amennyiben szeretne edzéseket tartani, akkor érdemes szettben megvásárolni ezeket, ugyanis ha több palánklabda felszerelést rendel, akkor jobb áron juthat hozzá. Azonban, ha csak eljárna néha a barátokkal, ismerősökkel mozogni egy kicsit, akkor elég lesz az ütő és egy vagy két labda.

Ezt az izgalmas sportot a család is űzheti együtt, de ekkor már szintén hasznos lehet, ha legalább annyi palánklabda felszerelés áll a rendelkezésükre, ahány tagú a család. Ugyanakkor néhány plusz példány sem árt, mert egészen biztosan a szomszéd gyerekek, ismerősök, barátok is szívesen beszállnának majd a játékba. Szerencsére a www.tactiscport.hu minden igényt kielégít. Csak fel kell lépni az oldalra és mindenki kedvére válogathat a termékek közül.