orvosi papucs

Az egészségügyben használatos lábbelik és ruházat nagy strapának van kitéve. Ezért nem véletlen, hogy a legtöbb utcai ruha árának többszörösébe kerül, hiszen az orvosi papucs is hosszantartó műszakok alatt kifogástalanul kell szolgáljon.

A klasszikus, bőrből készült modellek mellett, egyre gyakrabban látunk az egészségügyben dolgozók lábán színes klumpákat is. Ezek nem a piacon vásárolható olcsó modellekkel azonosak, hanem minősített egészségügyi lábbelik. Ugyanis az ilyen műanyagból készült orvosi papucsnak is meg kell felelnie az egészségügyi minőségi követelményeknek. Ez pedig szigorú követelményrendszer. Az legtöbb orvosi papucs uniszex, csak a méret különbözteti meg, hogy női- vagy férfi modellről van szó. Ez a megrendeléskor látszik és az is, ha esetleg valamelyik méretből pillanatnyi hiány van, hiszen akkor ez nem választható.

Aki bizonyos fazonhoz ragaszkodik, elérhetőségeink valamelyikén érdeklődhet, hogy mikor érkezik a raktárunkba a kívánt darab. A hosszú álláshoz tervezett lábbelik a láb anatómiájához igazodnak és lehetővé teszik a minimális mozgást a lábbelin belül.