Orijen kutyatáp

A kölyökkutyák etetése során különösen oda kell figyelni, hogy mit kerül a tányérjukba. Az Orijen kutyatáp tökéletes megoldás, ha azt szeretné, hogy a kis négylábúak egészségesen fejlődjenek és nagyobb korukban is fittek és energikusak legyenek. Sokan azt gondolják, hogy a kiskutyáknak megfelel a házi koszt vagy bármelyik felnőtt kutyának való eledel.

Amennyiben meg is eszik az ízletes falatokat, akkor sem lesz ellátva a szervezetük megfelelő minőségű tápanyaggal. Az Orijen kutyatáp könnyen emészthető fehérjét, zöldségeket, gyümölcsöket és gyógynövényeket tartalmaz, így akár egészen kicsi kortól kezdve adhatja a kölyökkutyáknak.

Amikor elérik a felnőtt súlynak számító 30 kg-ot, akkor bátran válthat másik típusú eledelre. A gazdag termékválasztéknak köszönhetően, rengetegféle Orijen kutyatáp van, amelyek felnőtt, illetve idős kutyáknak is remek választásnak bizonyulnak. Nézzen körül a webáruházban és válassza ki a szükséges termékeket, hogy a négylábú kedvencei még sokáig egészségesek és jókedvűek legyenek!