grantis

Az aktív éveink utáni életünk finanszírozásáról elengedhetetlen jóval azelőtt gondoskodnunk, hogy elérkezne a nyugdíjazásunk. Nem könnyű azonban a döntés, ugyanis jelentős különbségek vannak az elérhető eszközök között mind a költségek, mind egyéb kérdések tekintetében.

A grantis.hu weboldalon elérhető információk azonban nagy segítségünkre lehetnek, a pénzügyi tanácsadó csapat ugyanis minden információval hozzájárul ahhoz, hogy minél könnyebben és biztonságosabban hozhassuk meg a döntésünket.

A GRANTIS egy olyan független tanácsadókból álló szakértői csapat, amely több éves tapasztalatra alapozva, a folyamatosan frissített kalkulátorok segítségét igénybe véve segíti hozzá ügyfeleit a döntés meghozatalához. Fontos azonban tudni, hogy mivel nem létezik mindenki számára ideális pénzügyi termék, a széles kínálatot aprólékosan áttanulmányozva lehet csak megtalálni azt az előtakarékossági, pénzügyi vagy befektetési terméket, amely minden tekintetben illeszkedik a személyes igényeinkhez.

Mivel az állami nyugdíjrendszer fenntarthatóságával kapcsolatos problémák évtizedek óta jelen vannak a magyar társadalomban, ésszerű döntés időben gondoskodni az időskori anyagi biztonságunkról a nyugdíj előtakarékosság minél előbbi megkezdésével.

Sajnos elmondható, hogy ugyan az állam közel 25 éve támogatja a nyugdíj célú megtakarításokat, és rendelkezésre állnak a különböző nyugdíj-előtakarékossági megoldások, még mindig kevesen élnek a lehetőséggel, hogy bebiztosítsák magukat a nyugdíjas éveikre. Mivel a nyugdíjcélú megtakarítási formát hosszú távra választjuk ki, a döntés előtt mérlegelni kell, hogy céljaink függvényében az adott megtakarítási mód valóban ideális-e a számunkra.

Célszerű mindenekelőtt számba venni a céljainkat, lehetőségeiket, amelyek nagyban meg fogják határozni, hogy milyen irányba induljunk el. Ha ezeket a kérdéseket tisztáztuk magunkban, az elérhető kínálatot kell alaposan átböngészni, minden apró részletet figyelembe véve, amihez érdemes szakértő segítségét is igénybevenni.