Puha női köntös
Puha női köntös

Egy hosszú munkanap után, vagy amikor a gyermekek a sok hangoskodás után végre ágyba kerültek, a hölgyek számára nem is lehetne nagyobb ajándék az otthoni wellnessnél.

A forró fürdő, gyertyák és egy jó könyv mellett, az ízléses és lágy tapintású női köntös is elengedhetetlen része ennek a jól megérdemelt pihenésnek, hiszen minden apró részlet számít. Éppen ezért nem mindegy a minőség! Egy hamar bolyhosodó vagy szúrós anyagnak már a látványát sem szeretik, az érintéséről nem is beszélve. Igazán jó minőségű is beszerezhető ezekből a fürdőköpenyekből akciós áron, a puha, száz százalékig pamutból készült modellek pedig meghozzák a várva-várt kényelmet.

Az anyag mellett, a színekben is nagy választékkal találkozhat, amelyek még inkább fokozhatják a kellemes hangulatot, hiszen a bársony-vöröstől, a rózsaszínig és barnáig, bármit megtalálhat. Ha pedig a kivitelezésben szeretne érdekesebb női köntöst választani, akkor egy sálgalléros vagy kapucnis típussal is eltérhet a megszokottól és élvezheti a megfelelő darab kényelmét.