munkaruha logózás
Munkaruha logózás

A kis- és nagyvállalkozásoknak egyaránt fontos az intézményük népszerűsítése. A legkönnyebb megoldás erre a célra a munkaruha logózás. Ez a művelet ma már nagyon elterjedt és gépek segítségével, ipari mennyiségben végzik. A céglogó hímzés a legdivatosabb formája az alkalmazottak ruháinak megjelölésére.

A gépi hímzéssel készült matricák esztétikus kinézetűek és nagy odafigyeléssel elvégzett munkáról árulkodnak. A géppel megmunkált embléma tartós, gyorsabban elkészíthető és ellenáll a gyakori mosásnak, vasalásnak. A fonal, amit a tevékenység során használnak jó minőségű, így színe több idő elteltével sem fakul meg, ugyanolyan marad, mint elkészülése pillanatában. A szimbólum, amit a ruhára hímeznek szabályosabb, elkészíthető teljesen egyszínű vagy többszínű fonal keverékéből.

Mintájában megemlíthető az egészen egyszerű és a bonyolultabb forma is. A munkaruha logózás német ipari gépek segítségével történik. A hímzést elvégezhetik a ruhadarabon vagy egy különálló anyagon, ami később tépőzárral erősíthető bármilyen öltözékre.