Makita sarokcsiszoló,

Amikor fémek vagy épp különféle kövek felületének a simítása a cél, akkor csakis egy speciális szerszám jöhet szóba. Ez nem lehet más, mint a precíz és erős Makita sarokcsiszoló, amelyikkel sokkal könnyebben lehet dolgozni, mint más gépekkel. A termék megvehető a Merkbau Kft-től is, reális áron, magas minőségben.

Az elektromos hálózathoz csatlakoztatható, nagyobb teljesítményű modellek mellett, könnyebb súlyú, bárhol használható akkus kialakításúakkal is tud szolgálni az áruház. A Makita sarokcsiszoló összes modellje teljes mértékben alkalmas a különféle tisztítási, polírozási, csiszolási és természetesen a rozsdátlanítási munkákhoz.

A fémfelületeken a hegesztés vagy vágás következtében kialakulhatnak élek vagy épp éles pontok, de szerencsére a Makita sarokcsiszoló alkalmazásával ezektől hamar meg lehet szabadulni. A Makita sarokcsiszoló egy sokoldalú, nagyon népszerű szerszám, amivel a megfelelő tárcsát alkalmazva, akár fémet, követ, betont és kerámiát is vághat az ember. A masina különféle tárcsaátmérővel kerül kereskedelmi forgalomba.