Naturtex ágytakaró

A modern hálószoba egyik legfontosabb díszítőeleme lehet egy ilyen darab. A Naturtex ágytakaró elegáns színvilágának köszönhetően mindenki megtalálhatja azt, amire szüksége van. A legfontosabb szempont, amit figyelembe kell venni vásárlásnál, az adott helyiség stílusa, hangulata.

Egy új darab feldobja majd hangulatát és környezetét is megújíthatja általa. A termékkínálatban gyerekeknek is találhat érdekes darabokat, ezeket mesefigurák díszítik. Anyagukat tekintve nagyon strapabírók, hiszen a kicsiknél több hatásnak vannak kitéve. Ezért a tisztításukat nem szabad elhanyagolni.

A Naturtex ágytakaró mosógépben is mosható, körülbelül 40 fokon. Szárítógépbe semmiképp ne helyezze, és vasalni sem szabad, mivel akkor hamar tönkremegy. Ha ezeket az utasításokat betartja, akkor biztos lehet abban, hogy hosszú időn keresztül használatban lesz az ágytakaró. A Naturtex ágytakaró kétoldalas verzióban is kapható, így kétféleképpen alkalmazhatja. Ezt eltérő mintázatban is kérheti, így nap mint nap cserélgetheti.