Steiger
Steiger
Steiger

Akik a földművelésre adják a fejüket, gyakran nem tudják elképzelni, hogy milyen kihívásokkal kell majd szembenézzenek az idő előrehaladásával. Nagyon komoly erő- és energia befektetésbe kerül, hogy pozitív mérleget mutató gazdaságot építsünk fel. A feladatok elvégzésében egy Steiger traktor sokat tud segíteni.

A méretes mezőgazdasági vontató 8,7 L vagy 12,9 L, 6 hengeres common-rail turbós motorral rendelkezik és 370-620 lóerő van a motorjában megbújva. A gyártók gondoskodtak arról, hogy a vezetés minden kényelme biztosított legyen. A Steiger traktor így légrugós üléssel van ellátva és kabin is alkalmazkodik a terepviszonyokhoz, ezzel kiküszöbölve a zavaró tényezőket.

Ha további részleteket szeretnénk megtudni, akkor a gigafarm.hu oldalon megtaláljuk a pontos adatokat. A Steiger egy jól bevált szerkezet, amit már sokan használnak nagy megelégedettséggel. Tartozzunk mi is ezen gazdálkodók közé! A befektetés megtérülése attól függ, hogy mekkora területen gazdálkodunk és milyen mennyiségű terményre, jövedelemre számítunk a jövőben.