Infraszauna

Ha Ön is szeret szaunázni, de nem bírja sokáig a magas hőfokot, most itt a megoldás! Az infraszauna alacsonyabb hőfoka garantálja a kellemes élményt, és közben kíméletes a szervezet számára is. Pihenje ki magát és szabaduljon meg a méreganyagoktól szaunázás közben, anélkül, hogy bármilyen téren károsítaná a szervezetét!

Akár otthon is megteheti ezt ezentúl, ha rendel egyet a www.szauna.hu weboldal kínálatából. Azért, hogy Ön is megtalálja a megfelelő darabot, széles kínálattal rendelkezik az oldal.

Méretét tekintve kicsitől a nagyig minden megtalálható, így van egy- vagy négy személyes szauna is. Ha a kinézete alapján szeretne dönteni, választhat a Hemlock fenyőből vagy a vörös cédrusból készült darabok közül.

Egy másik választási lehetőség, hogy carbon panellel szerelt vagy teljes spektrumú sugárzók bocsájtsák ki az infravörös sugarakat. A kínálat nagy, így Ön is megtalálhatja azt az infraszaunát, amelyik a legjobban tetszik Önnek, és amelyikben szívesen eltöltene majd néhány órát, miközben gondolkozik, vagy csak kikapcsolódik.