Modern benzines gyerek quad
Modern benzines gyerek quad

A gyermekek kis örökmozgó emberkék, akik folyton tele vannak energiával, soha nem fáradtak vagy legalábbis soha nem vallanák be. Leginkább a kisfiúk, de azért a kislányok is nagyon szeretik a különböző járgányokat, mint amilyen a benzines gyerek quad is.

Ezek a quadok Németországból importált termékek, amelyeket kifejezetten a kicsik számára terveztek és gyártottak le. A méretük is kisebb, mint a felnőttek számára készített társaiké, ezáltal pedig a teljesítményük is kisebb, ami nagyobb biztonságot jelent a gyermekek számára.

A piacon kétféle típust lehet kapni ezekből a járgányokból. Van elektromos és benzines gyerek quad is. De azért valljuk be őszintén, nem is motor az, amelyik nem berreg, nem füstöl egy kicsit és nincs benzinszaga.

A benzines gyerek quad a felnőtt quadokhoz hasonlít, ez az egyik ok, amiért annyira kedvelik a kicsik. A gázkart is lehet rajta szabályozni, így a maximális sebességet be lehet állítani, tehát működik a „szülői kontrollkapcsoló” is. Ajándékozza meg Ön is gyermekét a quadozás csodás élményével!