Ajtó árak

Manapság a lakásfelújítások nemcsak festésből és padlóburkolat cseréből állnak. Ma már nagy hangsúlyt kapnak a radiátorok, nyílászárók, beltéri ajtók is. Így a felújítás előtt, érdemes tájékozódni a beltéri ajtó árak alakulásáról és a beszerelés költségeiről. Érdemes a nyílászárók cseréjét mindig szakemberre bízni.

Régen az új ajtót csak fel kellett akasztani a régi zsanérra és már készen is volt. Azonban, a mai modern kiviteleket érdemes a hozzájuk tartozó tokkal együtt megvenni, hogy valóban jól mutasson, ráadásul a régi keretre nem is biztos, hogy megfelelően fel lehet szerelni.

Az ajtó árak így első ránézésre soknak tűnhetnek, ha új, modern modellt szeretne vásárolni, de ha figyelembe veszi, hogy az árban benne van az utólag beszerelhető tok is, akkor már sokkal barátságosabbak. Az utólag szerelhető tok nagy előnye, ahogy a neve is sugallja, hogy a felújítás végén is beszerelhető, csak a régi keretet kell kivenni. Érdemes figyelemmel kísérni az ajtó árak alakulását a felújítás előtt, ugyanis könnyen találhat akciós terméket.