Parkolóhelyek a reptér mellett
Parkolóhelyek a reptér mellett
Parkolóhelyek a reptér mellett

A szabad parkolóhelyek valódi oázisnak számítanak manapság, az egyre nagyobb ütemben fejlődő városi forgalomban. Így bizonyára sokan fellélegeztek, amikor megtudták, hogy a reptéri parkoló bármikor igénybe vehető. Ezért nem kell őrizetlenül hagynunk az autókat, amíg távol vagyunk, de nem is kell megkérnünk senkit arra, hogy hazavezessen.

A reptéri parkolás teljes mértékben az utasok kényelmét szolgálja. Nemcsak az autónkat tudhatjuk biztonságban a nap 24 órájában megfigyelt területen, hanem használhatjuk a transzferbuszokat a terminálokig, amelyekre a csomagokat is fel lehet tenni.

Ezen kívül bőröndfóliázást is lehet igényelni, amennyiben nem szeretnénk, hogy illetéktelen kezek nyissák ki a csomagjainkat. A reptéri parkoló fedett helyeket biztosít, ezért az autó az időjárási elemeknek sincs kitéve.

Az eső, jégeső, az erős UV sugarak kárt tehetnek a fényezésben, ám ennek a veszélye nem áll fent, amíg a kocsi a reptéri parkolóban van. Mindez rendkívül kedvező áron vehető igénybe, ami még inkább kihagyhatatlanná teszi a parkoló használatát.