borítékológép

Vannak olyan cégek, amelyek hatalmas levélforgalmat bonyolítanak le mindennap. Ezeknél bizony gondot jelent a borítékolás. Persze mondhatnánk, hogy elektronikus úton könnyebb volna kommunikálni, viszont a borítékológép használata szintén megkönnyíti a feladatot.

Szerencsére, sok olyan nagyobb számú ügyfélkörrel rendelkező vállalkozás van Magyarországon, amelyek rendszeresen, levelezés útján tartják a kapcsolatot az ügyfeleikkel. Ezért aztán nagyon jól jön nekik egy modern borítékológép, ami gyorsan és teljesen önállóan végzi el a rábízott feladatot. Nagyon hasznos gépezetről beszélünk, hiszen gépi borítékolás esetén arra is van lehetőség, hogy egy borítékba több azonos névre szóló levelet lehessen beletenni, valamint ezekhez további mellékleteket társítani.

Ugyanakkor a mellékletek között lehet egyéb feldolgozásra szánt termék is, mint amilyen például a CD lemez. A borítékológép által előállított termék maximális mérete C/4 lehet. A gépezet korrekt feltételekkel megvásárolható a delfinrendszerhaz.hu webáruházból.