KPE idom

Legyen szó ivóvíz elvezetéséről vagy egy kiváló öntözőrendszer kialakításáról, mindenképpen szükség lesz olyan alapvető alkatrészekre, amelyek hosszú időn keresztül bírni fogják a terhelést. A speciális ötvözetből felépülő KPE idom és csővezetékek remekül összedolgozhatóak, aminek hála elkerülhető a csatalakozóknál történő vízvesztés.

Ez teljesen természetes egy belső vízhálózat esetében, de a kinti öntöző rendszereknél olykor előfordul, hogy az illesztések eresztenek. A KPE idom alkalmazásával ettől nem kell tartani és főként a csepegtető megoldásoknál a folyadék garantáltan ott fog hasznosulni, ahol arra egyértelműen szükség van. Választhatóak külső és belső menetes megoldások, többféle elosztás, a T idomtól egészen a javító és egyenes kivitelekig.

Legyen szó toldásról, egy plusz ág leképezéséről, a KPE idom a rendelkezésére áll. A szivattyuwebaruhaz.hu weboldalon a minőségi alkatrészek és a kellő szaktudás is biztosított, csupán ki kell kérnünk a cég munkatársainak a véleményét, ha bármilyen kérdésünk merülne fel a KPE idom használatával kapcsolatban.