MBCU kábel
MBCU kábel
MBCU kábel

A Boros és Fiai Villamosipari Kft. üzletében számtalan olyan termék beszerezhető, amivel minőségi munkát lehet végezni. A villanyszerelési anyagok között, az egyik népszerű termékük, az MBCU kábel sokoldalú felhasználási lehetőséget kínál. Alkalmazható ipari jellegű területeken és lakóépületek villanyszerelésénél is, ezért közkedvelt a szakemberek körében.

Szélsőséges környezeti viszonyok sem okoznak problémát a felhasználásánál, legyen szó akár száraz, akár nyirkos vagy nedves közegről. Felszerelése is gyakorlatilag minden felületre lehetséges, amennyiben falra vagy vakolat alá, falazatba, esetleg betonba ágyazottan szeretné, egyiknek sem lesz akadálya. Közvetlenül napsugárzásnak ne nem lehet kitenni.

Az MBCU kábel sokoldalú felhasználási módját biztosítja, hogy szélsőséges hőmérsékleti viszonyok között is megállja a helyét. Rögzített elhelyezés esetén -40C és +70C között is alkalmazható. Kialakításánál sodrott vagy réz vezetőt, PVC szigetelést, kitöltő köpenyt és kitöltő PVC köpenyt használtak. Az MBCU kábelen belül színes erezet segíti a megkülönböztetést a munkálatokat során.