fenyő komód
fenyő komód
Fenyő komód

Ugye mennyire bosszantó, amikor ezernyi kacat és személyes holmi van szem előtt, ezért mozdulni sem lehet a lakásban? Néhány fenyő komód beszerzésével viszont nemcsak rendet, hanem rendszert is vihet az otthonába, mert minden tárgynak fix helyet tud biztosítani. A vendégek érkezésekor nem kell majd elpakolnia minden olyan holmit, amit nem szívesen akar mutogatni és nem utolsósorban megszűnik a lakásban a zsúfoltság érzése.

A fenyő komód minden helyiségben megállja a helyét. Van, aki az előszobába rendel egyet, így kényelmesen elférnek benne a táskák, sálak, téli kesztyűk, sapkák és kalapok, a fogason pedig csak a kabátok maradnak. A fürdőszobában is nagyon praktikus, ahol elrejtheti a fiókok mélyére a kevésbé használt arc- és testápolókat, a hajgumikat és csatokat.

Helyet teremt az intim termékeknek, törölközőknek, meg nem kezdett piperéknek, de ide lehet elzárni a gyerekek és házi kedvencek elől a tisztítószereket is. A fenyő komód a hálószobában és gyerekszobában szintén a tárolás nagymestere, de ugyanúgy helytáll a konyhában és a garázsban is.