V-cube
V-cube

A logikai játékok között, nagy népszerűségnek örvendenek a különböző színeket viselő kockák, amelyeket a megfelelő algoritmus alapján kell kirakni. A V-Cube lekerekített kocka, ami illeszkedik a kézbe, kirakása során kényelmes fogást biztosít.

A lekerekített kocka kirakásának szabályai megegyeznek a Rubik kocka szabályaival. A cél, hogy a kocka oldalain csak azonos színek helyezkedjenek el. A V-Cube elérhető azonban szögletes változatban is, ami felidézi a klasszikus forgató kockák stílusát. A kockák kirakásához türelem és kitartás szükséges, hiszen csak a megfelelő lépéssorozatok elvégzésével érhető el a végeredmény.

A kockákat kirakott formában kapják meg a megrendelők, amelyeknek színeit össze kell keverni a játék megkezdése előtt. A V-Cube játékkocka fejleszti a logikai képességeket, segít a rendszergondolkodásban. A honlapon tájékoztató videók, valamint segítő javaslatok is találhatóak a kockák kirakásával kapcsolatban, amelyeket érdemes megtekinteni, megismerni a siker elérése érdekében.