Címke nyomtatás felsőfokon

A veszélyes anyagok tárolása és szállítása nagyfokú óvatosságot igényel, és komoly biztonsági feltételeket kell megfelelnie az ezzel foglalkozó cégeknek. A kémiai, vegyi anyagokat, kőolajat és más jellegű üzemanyagot hordókban szállítják, amiket el kell látni megfelelő figyelmeztető és tájékoztató feliratokkal. Az üveg és hordó öntapadós címke sokkal ellenállóbb kell legyen, mint egy általános termékre ragasztott változat.

A minőséget a címke anyaga biztosítja, valamint a tapadásért felelős ragasztó, amely ellen kell álljon a szélsőséges körülményeknek is.

Előfordulhat, hogy magas hőmérséklet, fagy, eső vagy valamilyen vegyszer maró hatását is kell bírja az öntapadós címke, annak érdekében, hogy ne kopjon le a felirat.

A külföldre történő szállítás esetében pedig figyelembe kell venni a törvényi előírásokat, egyrészt a büntetés elkerülése érdekében, másrészt a teljes biztonságért, ami sokkal fontosabb. A tekercses-cimke.hu oldalon rendelhető széles választékban öntapadós címke, köztük az üvegre és hordóra ragasztható típus is.