kannabisz olaj

CBD olaj, cannabidol, orvosi kender. E nevek mindegyike a kannabisz olaj megnevezésének a formái. A szóban forgó termék véleménymegosztó jelenség, ugyanis többen a témában való abszolút járatlanságukat bizonyítva, a marihuánával azonosítják azt.

Nos, a kannabisz olaj olyannyira nem azonos a tiltott szerrel, hogy a rendszeres fogyasztását nem kötik sem nemhez, sem korosztályhoz. Az olaj az egészségre gyakorolt hatásáról több tudományos könyvet is meg lehetne tölteni és a kutatások még mindig, most e percben is folynak.

Persze botorság lenne csodaszernek kikiáltani a kannabisz olajt, viszont azt nem vehetjük el tőle, hogy verhetetlen az idegrendszer feldúlt állapotának a helyrehozásában és a fájdalom hatékony csillapításában.

Az étrend-kiegészítő csökkenti a szorongást és a szervezetben fellépő gyulladást, segít a kínzó álmatlanság leküzdésében, pozitívan hat az epilepsziával küzdőkre. A különböző kiszerelésben kapható kannabisz olaj adagolásáról ne egyedül döntsünk, hanem arról minden esetben kérdezzük meg a kezelőorvosunkat is!