Medence szivattyú

A nyári forróságban sokan élvezik a víz nyújtotta hűsülést, de ha erre még a saját kertjében is lehetősége van, akkor az már az abszolút a kényelem megtestesítője. Ehhez azonban a medence szivattyú elkerülhetetlen eszköznek számít, hiszen csak ezáltal tudja hosszútávon is tisztán tartani.

Ezzel a baktériumok és más kórokozók többé nem okozhatnak gondot, amire pedig természetesen még inkább figyelni kell egészségügyi szempontból, nem csupán a látványra. Ez a rendszer hasonlóan végzi a tisztítást, mint az a tenger esetében történik, ahogy a homokon átcsorog a víz, a szennyeződést a parton hagyva, ugyanígy a szivattyú is az átforgatást, szűrést szolgálja.

A hatékonyság érdekében pedig két szűrővel is fel van szerelve. Az első eltávolítja a nagyobb hordalékokat, azután a finomszemcsés kivitelezés biztosítsa a teljes tisztaságot. Egy medence szivattyú nélkül ma már elképzelhetetlen lenne a zavartalan fürdőzés, nem beszélve arról, hogy ezzel a módszerrel mennyi pénzt, energiát és időt lehet spórolni.