ránctalanító olaj

A kor előrehaladtával a bőr megereszkedik, ennek eredményeképpen pedig megjelennek a szarkalábak. A ránctalanító olaj sokat segíthet abban, hogy visszanyerje fiatalos külsejét és régi ragyogását. Rendkívül fontos, hogy olyan készítményt válasszon, ami a bőrtípusának megfelelő.

Az AHAVA Dead Sea Crystal Osmoter X6 érzékeny bőrre is ideális. A használata 40 éves kor felett ajánlott. A felvitelére javasolt arctisztítás után sort keríteni, a reggeli és az esti órákban. Rendszeres alkalmazás mellett, már néhány hét elteltével látványos változás tapasztalható.

A ránctalanító olaj szemészetileg tesztelt, így a szemkörnyékre is felvihető. Olyan koncentrált ásványi anyagokat tartalmaz, amelyekre mindenképp szükség van. Parabénmentes, ezáltal teljesen biztonságosan használható. Pumpás palackban kapható, aminek űrtartalma 30 ml.

A ránctalanító olaj az ahavashop.hu oldalon néhány kattintással bármikor megrendelhető. A különféle kozmetikumok hatalmas kínálatban érhetőek el, így nincs más dolga, mint alaposan körülnézni.