Lenovo K3 Note ár

A Lenovót talán sokan csak egy laptopgyártóként ismerik, azonban tény, hogy ez a cég a telefonok gyártásában is remekel. Mivel a vállalat egyesíteni tudja az olcsóságot a magas nívóval, ezért a Lenovo K3 Note ár roppant kedvező és a telefon igencsak csúcskategóriás.

Ezért is tartja úgy sok szakértő és felhasználó, hogy egy igazi ár-érték arány bajnokról van szó a mobilok világában. Ez a régi modellekhez képest meglepően jó hardveres összetevőket takar, amihez már jóval 50 ezer forint alatt hozzá lehet jutni. A piacra dobás után hamar kiderült, hogy ez a típus egy prémium színvonalú kis kütyü, amit annak is szántak a tervezők, gyártók. A borítása műanyag, ez is hozzájárul a tartóssághoz.

Jó pont a szétszedhető kivitel, és ami még nagy előny, hogy a hátlap egybe van öntve az oldalakkal, így egyben is jön le az egész. Ezen, külsőt tekintő előnyök mellett nem maradhat ki ennél a fajtánál, hogy a Lenovo K3 Note ár igencsak kedvező hazánkban. A terméket meg lehet vásárolni a www.azolcsosag.hu weblapon fellelhető boltból.