kismama menyasszonyi ruhák

Vannak párok, akik akkor tervezik az esküvőjüket, amikor az ara pocakja már növekszik. Nincs is ezzel semmi probléma, csak a menyasszonyi ruhát szükséges nagyobb gonddal kiválasztani, de szerencsére, kaphatóak rendkívül csinos és kényelmes fazonok a boltokban. Gondoltad volna, hogy ilyen kismama menyasszonyi ruhák közül is válogathatsz? Ha a pocakod szépen kerekedik, akkor célszerű elkerülnöd a kétrészes és a sellős fazonokat. Ugyanakkor, a derékban húzott, spicces vagy csúcsos modellek sem jelentenek jó döntést.

Több szempontnak kell megfeleljenek a kismamáknak gyártott menyasszonyi ruhák, elsősorban a komfortos kialakítás muszáj meglegyen ahhoz, hogy úgy az ara, mint a babája jól érezhesse magát a nagy napon. Ajánlott a mellrészről bővülő fazonú menyasszonyi ruha, esetleg egy lazább A-vonalú darab. A légies, finom anyagú, lágyan díszített fazonok tökéletesek kismama menyasszonyi ruhának. Nagyon szép modellek találhatóak a bboom.hu webáruház kínálatában, amelyek ideálisak lehetnek az esküvőre.

Például a Mivana Mesh maxi hosszú fehér, rövid ujjú kismama ruha igazán elegáns megjelenést kölcsönöz. Felső része elasztikus csipkével díszített, az alsó pedig enyhén fodrozott, lágy esésű. Rugalmas anyaga sokat enged, ugyanakkor nem tágul, tehát a baba megszületése után is nyugodtan viselheted. Ezt a modellt most rendkívül kedvező áron, kedvezményesen szerezheted be, hiszen kerek 20 000 Ft az ára. Természetesen, egyéb fazonok közül is válogathatsz az online áruház kínálatából.

Ha az esküvő a hidegebb évszakban kerül megrendezésre, akkor választhatsz a nagy eseményre hosszú ujjú modellt is. Mindegyik elegáns, csodaszép, amiben nemcsak a párodat bűvölheted el, hanem az egész vendégsereget. Emlékezetes az esküvő napja mindenki életében, de az igazán a stílusodhoz passzoló, színben, kialakításban egyaránt ideális kismama menyasszonyi ruha, amit a szülés után is viselsz majd, még emlékezetesebbé teszi. Az említett kismamadivat webáruház nagy segítségedre van a ruha és a kiegészítők kiválasztásában.