mellnagyobbítás ára

Köztudott tény, hogy az esztétikai műtétekért nem kevés pénzt kell fizetni, de azok, akiknek lelki gondot okoznak a túl kicsi vagy megereszkedett mellek, meghozzák ezt az áldozatot. Nyilván minden érintett szeretné tudni, hogy mennyit kell fizetnie a beavatkozásért, de ezt előre nem tudja megmondani a plasztikai sebész. Több dologtól is függhet egy mellnagyobbítás ára, ezért is van szükség egyéni konzultációra. Ennek során megbeszéli a páciens az orvossal a problémát, az igényeit, így együtt kiválasztják számára a tökéletes mellimplantátumot.

Az ár változhat a mellimplantátum fajtájától függően is, hiszen ennek választéka a plasztikai sebészet dinamikus fejlődésével folyamatosan bővül. Alakja szerint választható Mentor kerek és csepp formájú implantátum, felszíne szerint pedig sima és érdes felületű változat. 2019-től Magyarországon elérhető egy könnyített mellimplantátum típus is, bár alapjában véve a páciens dönt, de dr. Falus György plasztikai sebész mindig felhívja a figyelmet a természetes arányokra.

Nemcsak a keblek méretének növelésére való a mellnagyobbítás, hanem a kicsi vagy kissé megereszkedett mellek formázására is alkalmas. Ezekben az esetekben, a beavatkozás következtében dúsabbak, arányosabbak, formásabbak és feszesebbek lesznek a mellek. Ez növeli az önbizalmat, a műtéten átesett személy sokkal jobban érzi magát a bőrében, mint az operáció előtt. Persze azt senki nem állítja, hogy nem jár kellemetlenséggel a beavatkozás, hiszen például már a műtét előtt el kell végezni egy sorozat vizsgálatot.

Az operációt altatásban végzik a szakemberek, 1 napos beutalással. A páciens csak másnap mehet haza az operáló intézményből. 2 hónapig szükséges hordania egy speciális kompressziós melltartót és elengedhetetlen a rendszeres kontrollvizsgálat. Arra is számítani kell, hogy a mell végleges formája csak hónapokkal a műtét után alakul ki. 3 hónapig az operált személynek a hátán kell feküdnie, mivel az implantátum körül kialakuló tok eleinte még nem elég erős ahhoz, hogy ne mozduljon el az implantátum.