lézeres szemműtét ára

Nyilván közel sem olyan drága, mint a szemünk világa. Egy lézeres szemműtét ára leginkább a kezelés típusától függ. Már számos technológia létezik a látásjavítást illetően. A kérdés már csak az, hogy mikor érdemes a drágábbat választani és mivel jár az, ha az olcsóbb mellett döntünk? A félreértések elkerülése végett, azt mindenképp érdemes tisztázni, hogy a végeredmény tekintetében nincs eltérés. A látásjavító műtétek ártól függetlenül segítséget nyújtanak a pácienseknek.

Maga a folyamat az, ami sokkal kényelmesebb és ezzel a gyógyulási idő is drasztikusan rövidül. A hagyományos PRK 7D lézeres szemműtét után a leghosszabb a gyógyulási idő, ellenben ez kerül a legkevesebbe. Az ára megközelítőleg 300 ezer Ft., ami egy megbízható technológiát foglal magába, amit már régóta sikerrel alkalmaznak. A páciens 7-10 nap elteltével munkába állhat, de még 5 hónapon át csepegtetnie kell a szemébe. A Zero-Touch 7D lézeres szemműtét neve elég beszédes.

Az egylézeres felszíni kezelés teljes mértékben érintésmentesen történik, amit közepes 4-5 napos gyógyulási idő követ. Ideális esetben csepegtetni csak 4 hónapig kell, de bizonyos esetben ez kitolódhat 5 hónapra. Az ára 380 ezer Ft. körül mozog. Ez a jelenlegi legmodernebb felszíni technológia. Az Optilasik 7D lézeres szemműtét egylézeres lebenyes eljárás, aminek a gyógyulási ideje 1-2 nap. A csepegtetni mindössze 3 hétig szükséges. Ennek az ára 440 ezer Ft. jelenleg.

Ezzel pedig elérkeztünk a jelenleg legmodernebb lebenyestechnológiához, ami nem más, mint a Z Femto 7D lézeres szemműtét. A kétlézeres lebenyes eljárást követően, a páciens már másnap munkába állhat, a csepegtetési idő mindössze 3 hét. Ennek az ára 710 ezer Ft., de kuponnal mindössze 590 ezer Ft. A fent említett árak két szemre értendőek. Érthető, hogy sokan nem engedhetnek maguknak meg ekkora kiadást, viszont részletfizetésre is van lehetőség. Az ezzel kapcsolatos tudnivalók magtalálhatóak a weboldalon. A lézeres látásjavító műtét nem fáj és gyorsan elvégezhető, a megbízható technológiáknak köszönhetően.