Vércsoport teszt

A vércsoport meghatározása számos esetben bizonyul fontosnak. Ez lehet egy műtétre való készülődés, esetleg akkor is, ha vércsoportdiétába szeretne kezdeni, de nem tudja, hogy melyik az Önnek való. Az Egészségkapu gyorsan és fájdalommentesen elvégzi a vércsoport teszt műveletét, az eredmény pedig perceken belül megvan és magával is viheti. Egy olyan, Serafol ABO+D kártyát használnak itt, amely képes az anti-A, -B és -D antitesteket tartalmazó reagensek azonosítására és kimutatására. Erre a kártyára kerülnek fel az illetékes adatai.

Ezt követően pedig 4 csepp vért cseppentenek a kártyán feltüntetett antitestek foltjára. Minden csepp vérhez egy csepp desztillált víz kerül hozzáadásra, esetleg fiziológiás sóoldat. Ha ez kész van, nincs más hátra, mint összemosni ezeket, utána pedig egy percen belül a szakértő leolvassa a megjelenő vércsoportot. A vércsoport teszt kártya száradás után lefóliázásra kerül, majd hazaviheti magával.

Ilyen egyszerű, gyors és fájdalommentes módszer várja azokat, akik az Egészségkapunál szeretnének gyorsan eredményhez jutni. A vércsoport teszt vizsgálattal együtt csupán 3500 Ft-ba kerül. Ha jelentkezni szeretne, megteheti a weboldalon feltüntetett telefonszámon. Aki még nem hallott a vércsoportdiétáról, annak a következő információk igen hasznosnak lesznek. Statisztikai adatok világítottak rá arra, hogy vércsoport szerint jellemzőbb betegségekre lehet figyelni. Az AB csoportú embereknél például fontos lehet az immunrendszer erősítése, a hatékony oxidánspótlás vagy akár a szív erősítése is.

Ajánlott elkerülni a búzát, mert elsavasítja az izomszöveteket. Sőt, az AB vércsoportúak hajlamosak a vérszegénységre is, ami a B12 vitamin hiányából adódik. Nagy segítséget nyújt nekik minden téren a flavonoidok bevitele, amelyek növényi eredetű antioxidánsok. Szerepük a C-vitamin hatékonyságának fokozása és a vérerek egészségének fenntartása. A vércsoport teszt tehát azok számára is ajánlott, akik tudatosan szeretnék kialakítani az étrendjüket, hogy jobban támogathassák a szervezetük egészségét.