szertartásvezető

A legtöbb jegyespár esküvőjén a polgári szertartás a hivatalban zajlik, és csak ezt követően vonul át a násznép a lakodalom helyszínére. Azonban egy szertartásvezető segítségével bárhol, bármikor megesküdhetnek, így nem szükséges a helyváltoztatás. Elfogadható jellegű a szertartásvezető ár, a nagybetusnap.hu weboldalon pedig felvehető a szakértővel a kapcsolat.

A hölgy három csomagot kínál a fiataloknak. Alap-, beltéri és exkluzív csomag is elérhető, amelyeknek természetesen, különböző a díjuk is. Viszont elmondható, hogy egyik esetében sem jelent horribilis összeget a szertartásvezető ár, úgyhogy anyagi megfontolásból is érdemes ennek szakértőnek a segítségét igénybe venni.

Így bárhol tartható a ceremónia, a város azon pontján, ahol a pár megismerkedett, tóparton, őspark szívében stb. El lehet szakadni a hagyományoktól, nem szükséges az anyakönyvi hivatal órarendjéhez igazítani a házasságkötés idejét sem. Nagyon jó lehetőséget kapnak a szertartásvezető ár kiegyenlítésével. Fontolják meg ezt a sanszot!