Makita fűkasza

A kertészeti szezon beköszöntével érdemes alaposan felkészülni a ház körüli munkálatok elvégzésére. Esetleg új kerti gépek beszerzése is hasznos lehet. Ha a fűnyírás sok fáradtságot okoz Önnek, és sok időt vesz el, bátran válassza a Makita fűkasza családját a fűnyírási feladatok elvégzésére. A Makita márkanév önmagáért beszél, világmárka, amely méltán híres kiváló minőségéről és megbízhatóságáról. A Makita fűkasza pehelykönnyű motorjaival, könnyű kezelhetőségével bárki számára gyerekjátékká teszi a fűnyírást.

A cég mérnökei a precíz tervezést és gyártást helyezik előtérbe minden esetben, a felhasználók elégedettségének fokozására. A Makita 4 ütemű benzinmotorjai kiváló teljesítményt nyújtanak, amihez alacsony fogyasztás és kevés károsanyag kibocsájtás is párosul. A gyártó fokozottan figyel a környezetvédelemre is. A Makita fűkasza összes típusa ergonomikus markolat kialakítással rendelkezik, amely szerszám nélkül állítható. Nagyon praktikus megoldásokkal rendelkezik.

Egyaránt használható damillal vagy vágótárcsával, így bármilyen vastagságú növényzetet könnyedén tud nyírni, illetve kaszálni. A Makita márkanév az összes termékük esetében garancia a minőségre, így van ez a láncfűrészekkel is. A Makita láncfűrész akár ipari felhasználásra is alkalmas, tehát fakitermelésre is használható. A megbízhatóság és minőség mindenek felett áll. A Makita láncfűrész kiváló választás a ház körüli munkák hatékony elvégzésére is. Bátran ajánljuk hobbikertészeknek és profi felhasználóknak. A Makita láncfűrész elérhető elektromos és benzinmotoros kivitelben is.

Bármelyik típust választja, a favágás attól kezdve gyerekjáték lesz, higgye el! Vessen egy pillantást kínálatunkra, és meglátja, biztosan megtalálja a legmegfelelőbb modellt. A szakembereink szívesen állnak rendelkezésre és adnak tanácsot a megfelelő Makita láncfűrész kiválasztásához. A kényelem és praktikum egyaránt elérhető bármelyik láncfűrész esetében. Csak próbálja ki, vegye kézbe, és meglátja, milyen könnyű és hatékony vele a favágás. Ha most vásárol, meglepjük Önt egy ajándék védőszemüveggel és egy flakon motorolajjal.