Lorelli babahordozó

A félévet be nem töltött gyermekeknek nem előnyös hosszútávon a félig ülő pozíció. Számukra ideálisabbnak tartják a mózeskosarat, de egy Lorelli babahordozó kiváló szolgálatot tehet a hosszabb autóutak alkalmával.

Egy ilyen hordozóban a 3 hónapos babák már nagyobb kényelemben utazhatnak. A szülők szempontjai egy ilyen termék vásárlása előtt általában, hogy milyen a márkája, a kinézete és könnyen kezelhető-e.

Viszont a legfontosabbak a gyermek szempontjai, hogy stabilan rögzíthető legyen benne, emellett kényelmesen fekhessen benne. Ilyenkor pedig már szempont lehet az eszköz anyaga és a minősége is. Bármennyire fontos az esztétikum, ezekre megéri odafigyelni.

Télen, amikor vastagabban kell felöltöztetni a kicsit, a nagyobb hordozó akkor is kényelmes számára és ilyenkor is rögzíthető az ülésbe. Ezekhez a termékekhez esetenként számos kiegészítő jár vagy vásárolható meg hozzá pluszba, például a szűkítő betét vagy a lábzsák. A Lorelli babahordozó jó választás lehet, ami a globhome.hu oldalon beszerezhető.