munkavédelmi nadrág

Mik az elvárások egy munkavédelmi öltözékkel kapcsolatban? Nyilván a tartósság mindenkinél első helyen szerepel. De elég annyi, hogyha egy munkavédelmi nadrág tartós? Természetesen ennyivel még nem érdemes beérni. A kényelem is legalább annyira fontos. Arról nem is beszélve, hogy ezek az öltözékek praktikus kialakítással kell rendelkezzenek.

Minőségi cipzárok, amelyek nem akadnak be, nagy zsebek, amelyekben sok minden elfér és némelyik modell esetében a térdek védelme is biztosított.

Mivel nagyon sok olyan helyzet adódhat, amikor térdepelni kell munka közben, ezért a munkavédelmi nadrág a térdnél lévő részét fokozottan meg kell erősíteni, hiszen ez van kitéve leginkább a kopásnak.

Választható a téli, bélelt változat, de a nyári melegben viselhető rövid munkavédelmi nadrág sem maradhatott ki a kínálatból. A kantáros modellek szintén közkedveltnek számítanak, hiszen az ezeken található mellzseb igazán praktikus. Emellett a kantáros kivitel esetében nem kell a kényelmetlen és szoros szíjakkal bajlódni, amelyek akadályoznak a mozgásban.