LEGO tűzoltóság

Ugyan a kicsik nagyon szeretik a mesebeli lényeket és varázslatos tárgyakat, azért néhány hétköznapi dologért is a végletekig tudnak rajongani. Például a LEGO tűzoltóság különböző épületeivel és járműveivel sok gyerkőcöt meg lehet nyerni, hiszen ez a világ igazán izgalmas számukra.

A piros szín, a fényes elemek, a szirénák, a tűzoltók felszerelése és ruhája, a tömlőből kiáradó nagy vízmennyiség valódi csoda a lurkóknak. Szinte minden apróság szeretne felülni egy a LEGO tűzoltóság által is bemutatott autóra vagy beöltözni az imádott hősök egyenruhájába.

Sőt, kiskorban elég sokaknak az álma, hogy tűzoltó lehessen, ezért ebbe a témakörbe illő játékkal óriási örömet lehet szerezni számukra. Már maga az építkezés is nagy élmény, de még fokozza a hatást az is, hogy a különböző részletekben felismerhetik a tűzoltáshoz szükséges dolgokat. Tehát, a kis rajongóknak a LEGO tűzoltóság szettek kiváló ajándéknak bizonyulnak, akár több alkalommal is, hiszen kiépíthetnek így egy egész bázist, ami további kalandok helyszínéül szolgálhat.