leesésgátlós ágy

A gyermekek álma nem mindig nyugodt. Egy mozgalmas nap után gyakran dobálják magukat és forgolódnak, ami oda vezethet, hogy horzsolások keletkezhetnek a testükön vagy a padlóra zuhannak. Jó, ha a házban van egy leesésgátlós ágy, ami megvédi a kicsit a magasból történő eséstől.

A gyermekek biztonsága a szülők álmatlanságának gyakori oka. Ilyenkor minden gyanús susogás felkelti őket éjszakánként. Sok gondoskodó anya törekszik arra, hogy megvédje a gyermekét azáltal, hogy párnákat és takarókat helyez a kiságy köré.

Azonban sokszor még mindig nem tudnak nyugodtan elaludni, mert attól tartanak, hogy ez a szerkezet hirtelen összeomlik az éjszaka közepén.

Hogy megszabaduljanak az ilyen fajta félelemtől, elegendő egy leesésgátlós ágyat vásárolni, ami megbízható akadályt jelent a babának. A speciális korlátok puha szövettel vannak bevonva, nem rendelkeznek éles sarkokkal, ami kizárja a gyermek alvás közbeni sérülésének lehetőségét. A leesésgátlós ágytámfalainak magassága eltérő, ezért a szülőknek önállóan dönthetnek a szükséges méretről.