láthatósági kabát

A fényvisszaverő ruházat fő célja a munkavállalók azonosítása a nem megfelelően megvilágított körülmények között, legyen szó szürkületről, éjszakáról, füstös vagy ködös körülményekről. A láthatósági kabát a fényes, fluoreszkáló anyagok használata és a fényvisszaverő elemek alkalmazása miatt, még a legsötétebb helyzetekben is jól megvilágítja a viselőjét.

A láthatósági kabát az egyik legkeresettebb fényvisszaverő ruházat. Használati köre szinte korlátlan. A rögzítőelemek sokoldalúságának köszönhetően, férfi és női alakhoz egyaránt alkalmas. A fényvisszaverő csíkok vízszintesen és függőlegesen is elhelyezkednek a ruhadarabon. Ha a termék gyártásához kiváló minőségű anyagot használnak, az nem éget a napon, nem zsugorodik számos ipari mosás után sem, illetve ellenáll az izzadság hatásának.

A láthatósági kabátok varrására a 100%-os poliészter használata az optimális, mert nem gyűrődik, nem fakul, hosszú ideig használható, könnyen mosható és gyorsan szárad. Ha vásárolni szeretne, a tanácsadóink segítenek kiválasztani Önnek a megfelelő méretű és anyagú modellt.