Lapostető szigetelés

A víz bárhová befolyik, ahol rést talál. Leginkább a lapostetők vannak kitéve a veszélynek, ha nincs jól leszigetelve, akkor az óriási probléma. A lapostető szigetelés megoldja a beázás gondját.

Sok társasháznak ilyen a teteje, ami az évek során elhasználódik, vagyis ki van téve az időjárásnak. A Nap sugarai, a szél, az eső, télen pedig a hó, megpróbáltatások elé teszi a szigetelést. Ezek esetében, a víz általában megreked és ha van rés a „pajzson”, akkor az megtalálja.

A régi időkben a lapostető szigetelés nem volt valami szakszerű, ezért nem is bírták olyan sokáig. Ahol még az eredeti szigetelés van, ott már régóta ráfér a felújítás. A lapostető szigetelés megújítása ma már szakszerűen és precízen történik a jó szakemberek révén.

A beázás nem tesz jót semminek és senkinek, ezért mihamarabb cselekedni kell ennek érdekében. A lapostető szigetelés hosszú távú befektetés, ami megtérül idővel. Egy jól leszigetelt tető nem érhet fel semmivel sem. Keresse cégünk honlapját, onnan megtudhat többet!