Szellõzés
Szellõzés

Napjainkban egyre többen törekednek az energiatakarékosságra, amit úgy próbálnak megoldani a felhasználók, hogy kicseréltetik a régi nyílászárókat és külső, illetve belső szigetelőanyagokkal bélelik ki lakást. A megfelelő szellőzés kialakításáról azonban elfeledkeznek, ami szintén fontos részét képezi a lakók életének. Gondolta volna, hogy a szellőzésnek főleg egészségügyi szempontból van jelentősége?

Egy lakás átlagos levegőcseréjének a mértéke cca. 20-30 lm3/óra,fő. Ennél az értéknél kevésbé jelentkezik por vagy más egyéb allergiás megbetegedés. Azonban ez a szám egy átlag. Először is érdemes figyelembe venni, hogy egy lakóépület teljes fűtési hő-szükséglete 1/3-át adja a friss levegő fűtésének. Ezek a számok segíteni fognak abban, hogy a szellőzőrendszert egyszerűen be tudja állítani egy szakember, amennyiben igény mutatkozik a szolgáltatás iránt.

A szellőzés olyan légtechnikai rendszerek által valósítható meg, amelyek az épületgépészet szakágába tartoznak. Amennyiben Ön is elgondolkodott egy olyan levegőcserélő rendszer telepítésén, amelyik minden igényének megfelel, akkor keresse fel a peg.hu szakembereit, akik majd készséggel állnak a rendelkezésére! Egy jó épületgépész tervező mindenre odafigyel, ami a levegőztető rendszerrel, illetve a lakók komfortérzetének javításával kapcsolatos. A peg.hu épületgépész tervező csapata olyan háromgenerációs múlttal büszkélkedhet, ami nem volt könnyű a vállalkozás számára.

Rengeteg államosítást kellett átélniük, de mégis megpróbálják a lehető legjobb színvonalú termékeket és szakmunkát elvégezni, ami teljes mértékben tükrözi a tudásukat. A peg.hu oldal tulajdonosai már 1934 óta segítik a megrendelőket abban, hogy az épület a legkomfortosabb megoldásokkal álljon a rendelkezésükre. A vállalkozás 80 éve fennálló kivitelező részlege önálló formában végzi el a munkafolyamatokat, hiszen a peg.hu minden dolgozója igazi szakember a területen. Pontosan ezek miatt érdemes a megbízható, színvonalas munkát nyújtó, tapasztalt vállalkozás mellett dönteni.