la roche tusfürdő

Készen áll arra, hogy bőre ragyogó legyen? Ha a válasza igen, máris mondjuk, hogy ezt mivel érheti el. A La Roche tusfürdő nagyszerű tulajdonsága, hogy az egész családnak alkalmas, beleértve a babákat is, mivel parabénmentes.

Az arcra és a testre is használható, valamint úgy van kialakítva, hogy az érzékeny bőrt is megnyugtassa és védje. A szappanmentes tusfürdő hatékonyan tisztít és helyreállítja a nedvességet olyan nyugtató összetevőkkel, mint a niacinamid, a shea vaj és az édes mandulaolaj.

A La Roche tusfürdő segít semlegesíteni a kemény vízzel járó hatásokat és könnyedén eltávolítja az egész nap során felgyülemlett izzadságot és szennyeződéseket. Egy szivaccsal párosítva gyengéd habot képez és a bőrt ragyogóan tisztává varázsolja.

A termék a márka többi kozmetikumára is jellemző termálvizet tartalmaz, ami szintén hozzájárul a bársonyosan puha bőr eléréséhez, ami a használat után azonnal megnyugszik tőle, nem viszket és nem feszül. A La Roche tusfürdő illata semleges, mivel semmilyen illatanyagot nem tartalmaz.