P90X edzés

Szálkás test, mindössze 90 nap alatt? Tony Horton a P90X edzés megálmodójának ez volt az elsődleges célja. Kezdetben nem örvendett nagy népszerűségnek az általa összeállított edzésterv, aminek akkoriban P90 volt a neve. 2004-ben azonban átgondolta az egészet, így született meg a 3 fázisból álló P90X edzés. Kinek ajánlott ez az edzésforma?

Mindenképp azoknak, akik némi sportos múlttal rendelkeznek, mivel egy elég kemény 13 hét vár azokra, akik teljesíteni szeretnék ezt a kihívást.

Az első fázisban a zsírégetésen és az izomnövekedésen lesz a hangsúly, a másodikban az állóképesség és az izomzat erősítése kap főszerepet, a harmadik pedig az előző kettő kombinálásából áll és nagy hangsúlyt fektet a regenerálódásra. Ha betartjuk a szigorú szabályokat és kitartóak maradunk a P90X edzés alatt, a hatás nem marad el.

Ehhez viszont rengeteg kitartásra, időre és az előírt étrend betartására is szükségünk lesz. Végül is csak 90 nap az egész. Jutalomként pedig egészséges, vonzó külsőt nyerhetünk és egy magabiztosabb, harmonikus belsővel lehetünk gazdagabbak.