klumpa

Ez a lábbeli rendkívül kényelmes, ezért nemcsak az utcán viselhető, hanem a munkahelyen is. A klumpa tulajdonképpen fatalpú cipő, ami a lábfej formájához tökéletesen illeszkedik. Védelmet biztosít, így az ápolók, a gyógyszerészek, az orvosok és más egészségügyi szakemberek előszeretettel választják.

A viselés során nem nehezülnek el a lábak és az izzadástól sem kell tartani. A szellőző és a nedvszívó tulajdonsága kiváló. A klumpa talpa készülhet parafából, illetve latexmentes gumiból egyaránt. A felső része általában bőr. A tisztítása nagyon egyszerű, mivel elegendő egy puha törlőkendővel áttörölni. A professzionális kialakítású lábbeli viselésével sokat tehet az egészségéért. Ha rendszeresen hordja, akkor a gerinc- és az izomproblémákat elfelejtheti.

Amellett, hogy hasznos, még esztétikus is. Az elegáns kialakítású klumpa tökéletesen passzol farmerhez, szoknyához és ruhához. A magasabb sarokkal rendelkező termékek is megtalálhatóak az üzletekben, így a fiatalabb korosztály is kedvét lelheti a kínálatban.