Nyerspezsgő

Az ínyencek jól tudják, hogy minden étel mellé különféle ital dukál. Pontosan ez jellemzi a nyerspezsgő fogyasztását is. Akár egy étteremben vacsorázunk, akár otthon terítünk meg, ezen típust biztosítsuk a kaviár és más hideg halételek mellé! Nem fogunk csalódni az aromákban, amelyek egymást erősítve fogják kihozni magukból a tökéletes ízt.

A szalmasárga szín már önmagában kellemes látványt biztosít, amit a buborékok nagy száma csak kiemel. A csoda mégis akkor következik be, amikor a nyerspezsgő az ajkunkhoz ér és lassan kortyolni kezdjük. Azt a varázslatot elmesélni nem lehet, csakis megtapasztalni. Megéri kimondottan ezért elkészteni egy lakomát, amit akár egyedül, akár szélesebb családi körben vagy barátok között is elfogyaszthatunk.

Az italkülönlegességek palettája folyamatosan bővül. Ennek köszönheti voltaképpen a nyerspezsgő is a létét. A termelők nem állnak a le az ötletekkel és mindig kitalálnak valami újat, ami magával ragadja a fogyasztók képzeletét. Ez esetben is kivételeset alkottak.