felco metszőolló

A kertek és a gyümölcsösök karbantartási munkálataihoz számos berendezés és kellék áll az érdeklődők rendelkezésére, az erre a tematikára szakosodott boltok polcain és a webáruházakban, mint amilyen a parasztplaza.hu is.

Megtalálható itt többek között a csúcsminőséget képviselő Felco metszőolló is, többféle változatban. A leginkább közkedveltek a Felco 14 és 15 márkanevet viselő darabok. Abban különböznek egymástól, hogy a 14 fix, a 15 pedig forgónyeles markolattal bír. Mindkettő kielégíti a professzionális felhasználók szükségleteit, az ergonomikus kialakításuknak, tartósságuknak és könnyű használhatóságuknak köszönhetően. A Felco metszőolló vágófejre speciális design jellemző, a pengék enyhén íveltek, olyan módon, hogy a vágandó ág a lehető legközelebb helyezkedjen el a fej középpontjához.

Keskenyek és a nehezen hozzáférhető helyeken is alkalmazhatóak. A Felco metszőolló termékcsalád mindegyike tökéletesen illeszkedik a kézbe, az ütközésgátlók jelentős mértékben csökkentik a kéz és a csukló terhelését.