Michelin nyári gumi

Ha a nyári abroncsokat említi valaki, akkor sokan egyből a Michelin brandre gondolnak, amelyik több évtizede már az elitek között helyezkedik el a jó minőségi abroncsok gyártását illetően. A Michelin nyári gumi igazi erőssége abban rejlik, hogy megadja a kanyarodási stabilitást és tapadást még akkor is, ha épp esik az eső. Ezenkívül a gumi alkalmas a napi szintű vezetéshez, és nem érzi meg a különösebb terhelést.

Számos teszt, köztük az ADAC is igazolta, hogy a Michelin nyári gumi száraz és nedves útfelületeken hibátlanul teljesít, tapadása kiváló, és ezen a téren ez az egyik legjobban teljesítő ebben a kategóriában. A Michelin nyári gumi modernségét mi sem bizonyítja jobban, mint az, hogy a használatkor az utazási komfort mindig egyedülálló marad, ugyanis a gumiabroncs zajszintje hihetetlenül alacsony, szinte már nem is lehet hallani azt, még 100 km/h fölött sem.

Sőt, a Michelin nyári gumi élettartama tökéletesen megfelel egy prémium abroncstól elvárható teljesítménynek. Emiatt sem vitás, hogy ennek a megvételét kötelezően fontolóra kell venni.