összecsukható bevásárlókosár

Biztosan mindenki járt már úgy, hogy mire hazaért a megvásárolt holmikkal, egy-két tojás eltört a szatyorban, esetleg kiborult valami. Egy összecsukható bevásárlókosár nyújtotta biztonságban ilyesmi nem fordulhat elő, mert ebben nagyon szépen, rendezetten helyezhetjük el az ételek alapanyagát.

Azért jó, hogy összecsukható, mert így nem foglal sok helyet. Amíg nem kezdünk el pakolni bele, addig nem is kell kinyitni. A taskagaleria.hu webshop palettáján lévő Reisenthel összecsukható bevásárlókosár vázszerkezete alumínium, ami strapabíró, de ugyanakkor nagyon könnyű anyag, ami vásárlásnál elengedhetetlen. Fogója mindkét irányban lehajtható, ennek köszönhetően még az autóban is nagyon kicsi helyen elfér. Oldalai merevítve vannak, tehát, ha letesszük, akkor sem esik össze, nem gurul ki belőle az alma vagy egyéb termék.

Design szempontjából is megállja a helyét a Reisenthel összecsukható bevásárlókosár, mert igazán elegánsnak nevezhető. Emellett a hosszantartó terhelést is könnyebben veszi, mint egyes versenytársai.