LC6 boríték

Vannak olyan esetek, amikor csupán egy kisméretű küldeményt szeretnénk feladni a postán. Ilyenkor felesleges nagy borítékot vásárolnunk, hiszen csak fölöslegesen megdrágítanánk a kézbesítést. Az LC6 boríték pont elég lesz az ilyen helyzetekre a maga 114×162 milliméteres méretével. Néhány összehajtott A4-es lap mindenesetre így is belefér.

Válasszunk olyan típust, amelynek könnyű a lezárása. Talán az öntapadós típussal lesz a legegyszerűbb dolgunk, hiszen csak le kell húznunk róla a csíkot, majd össze kell ragasztanunk a két oldalát.

Az LC6 boríték esetében a szilikonos változat kezelése sem túl nehéz. Nem feledkezhetünk meg a klasszikus, enyvezett változatról sem. Az ára igazán alacsony, tehát nyugodtan rendelhetünk belőle egyszerre többet is. Az irodaszer-aruhaz.hu weboldalról akár ezer darabot is beszerezhetünk.

Az LC6 boríték a legtöbb esetben ablakkal is rendelkezik, de akár ablak nélküli változatban is beszerezhetjük. Fehér színben áll a rendelkezésünkre a webshopban. A tömege 80 gramm, és ofszet változatban lehet megvásárolni.